Αδικία και Αχαριστία

Μια αληθινή ιστορία.

loading…Πριν από μερικά χρόνια ένας πολύ γνωστός και πλούσιος άνθρωπος, με καταγωγή από την Ελβετία, ζούσε στην Ελλάδα, το όνομά του ήταν ¨Ερρίκος Κοκκινούλης¨. Ήταν πολύ γνωστός για το τεράστιο Ανθρωπιστικό – φιλανθρωπικό του έργο και δράση και τη μοναδική για αυτό το σκοπό ¨εταιρεία¨ που είχε ιδρύσει.
Κάποια στιγμή αποφάσισε να αναθέσει σε έναν ειδικό τη διαχείριση της ¨εταιρείας¨, της τεράστιας περιουσίας και του φιλανθρωπικού έργου του.
Ο ειδικός αυτός ονομαζόταν ¨Αντρίκος Καμπάρης¨. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να οργανώσει μια αδίστακτη ομάδα συνεργατών η οποία θα ρήμαζε σταδιακά την περιουσία του ¨Ερρίκου Κοκκινούλη¨ αλλά θα συνέχιζε επιλεκτικά το φιλανθρωπικό του έργο, μέσω της εταιρείας, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου και των Εθελοντών που το υποστήριζαν.
Τα χρόνια πέρασαν και όλη αυτή η απάτη αποκαλύφθηκε. Ο ¨Αντρίκος¨ και η συμμορία του πήγαν φυλακή και εκδιώχτηκαν κακήν κακώς από την ευθύνη διαχείρισης της περιουσίας και του φιλανθρωπικού έργου του Ερρίκου Κοκκινούλη.
Τα τελευταία χρόνια ο ¨Ερρίκος Κοκκινούλης¨ αρρώστησε βαριά (από τα χρέη των 50 εκ. ευρώ και την απογοήτευση) και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από το Κράτος.
Το Κράτος λοιπόν διόρισε ένα επιστήμονα να φροντίζει για την υγεία του και να διαχειρίζεται τα οικονομικά της ¨εταιρείας¨ του. Το όνομα του επιστήμονα ήταν ¨Dr Αστερίξ¨. Ο Dr Αστερίξ γνώριζε άριστα για τα οικονομικά της από πρώτο χέρι (παλιότερα ήταν ταμίας στην ¨εταιρεία¨ του Ερρίκου Κοκκινούλη).
Σκοπός του ¨Dr Αστερίξ¨ ήταν η σταδιακή ¨απομάκρυνση¨ του Ερρίκου Κοκκινούλη από τον έλεγχο της ¨εταιρείας¨ και η κατάληψη της εξουσίας από τον ίδιο και την αδίστακτη και ξελιγωμένη παρέα του. 
Ο ¨Dr Αστερίξ¨ αποφάσισε ότι πρέπει να εφαρμόσει μια πρωτοποριακή και πειραματική θεραπεία στον Ερρίκο Κοκκινούλη την οποία ονόμασε ¨Αναγέννηση¨. Η θεραπεία αυτή θα πραγματοποιούνταν στο Ιδιωτικό νοσοκομείο του Ερρίκου Κοκκινούλη.
Έτσι λοιπόν ανέθεσε σε 2 μαθητευόμενους μάγους, από την Θράκη τον κ. ¨Σουλτάναλι¨ και την Πελοπόννησο τον κ. ¨Χαζοπλί¨ να ακρωτηριάσουν τα άκρα (χέρια & πόδια) του Ερρίκου Κοκκινούλη και να τα αντικαταστήσουν με τεχνητά μέλη. Σκοπός ήταν να ελέγχουν απόλυτα το σώμα του και να είναι εξαρτημένος μόνο από αυτούς. Οι μαθητευόμενοι μάγοι, με την εμπειρία που είχαν αποκτήσει στο παρελθόν (υπό τις οδηγίες & ευλογίες του Αντρίκου Καμπάρη), το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση και επιτυχία. 
Ο ¨Dr Αστερίξ¨ τους ευχαρίστησε δίνοντάς τους προνόμια μοναδικά (Εξουσία, Δόξα, Τίτλους, Χρήμα, Ταξίδια, Υποτακτικούς, Εθελοντές κτλ).
Κάποια στιγμή ο Ασθενής άρχισε να έχει επιπλοκές στην υγεία του. Ο ¨Dr Αστερίξ¨ ο ¨Σουλτάναλι¨ και ο ¨Χαζοπλί¨ αποφάσισαν από κοινού να αφαιρέσουν κάποια ζωτικά όργανα και να κάνουν μεταμόσχευση με άλλα που τα επέλεξαν οι ίδιοι. Σκοπό είχαν να κρατήσουν πάση θυσία ζωντανό τον Ερρίκο Κοκκινούλη, γιατί αλλιώς την περιουσία του, αν πέθαινε, θα την έπαιρναν οι συγγενείς του από την Ελβετία.
Έτσι λοιπόν αφαίρεσαν από κάποιες ¨περιοχές¨ του οργανισμού υγιή και λειτουργικά όργανα και τα αντικατέστησαν με άλλα, δυστυχώς προβληματικά γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και έλεγχοι ¨Συμβατότητας¨. Το αποτέλεσμα ήταν η ¨απόρριψη¨ αυτών των οργάνων και η εκ νέου δυσλειτουργία του οργανισμού. 
Επόμενη οδηγία – απόφαση μετά από σύσκεψη, ήταν να ξεκινήσουν άμεσα Ακτινοθεραπείες για να αντιμετωπιστεί ο ¨όγκος¨ που διαγνώστηκε, έστω και καθυστερημένα, στην Αξονική τομογραφία του Εγκεφάλου.
Την θεραπεία ανέλαβαν και πάλι οι άσχετοι ¨Σουλτάναλι¨ και ¨Χαζοπλί¨. Έκαναν ¨λάθος¨ όμως και αντί να εστιάσουν στον εγκέφαλο ξεκίνησαν από το Θώρακα. Αποτέλεσμα ήταν να καταστρέψουν ¨Υγιή Κύτταρα¨ και ¨Ζωτικά Όργανα¨ (Καρδιά, Πνεύμονες). Ο όγκος, εξαιτίας του ¨λάθους¨ τους, έκανε μεταστάσεις και σε άλλα υγιή όργανα του Ερρίκου Κοκκινούλη και η κατάστασή του να επιδεινωθεί εκ νέου. 
Πλέον οι Χημειοθεραπείες είναι η μοναδική ελπίδα για τη διάσωση του ασθενή. Οι γνωστοί άσχετοι ¨Σουλτάναλι¨ και ¨Χαζοπλί¨ με εντολή και ευθύνη του ¨Dr Αστερίξ¨ συνέχισαν να καταστρέφουν οτιδήποτε υγιές υπήρχε στον οργανισμό του Ερρίκου Κοκκινούλη. 
Σήμερα ο Ερρίκος Κοκκινούλης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) σε κρίσιμη κατάσταση. Οι Ελβετοί συγγενείς διεκδικούν την περιουσία του και κυρίως ζητούν να αναλάβουν οι ίδιοι το ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό έργο της ¨εταιρείας¨ του, αντικαθιστώντας τον ¨Dr Αστερίξ¨ και την αδίστακτη παρέα του.
Ο ¨Dr Αστερίξ¨ ο ¨Σουλτάναλι¨ και ο ¨Χαζοπλί¨ προσεύχονται (ο καθένας στο θεό του) να επιβιώσει ο Ερρίκος Κοκκινούλης έστω και στη ΜΕΘ, να φύγουν οι Ελβετοί συγγενείς και να συνεχίσουν παρεούλα το φαγοπότι για τα επόμενα χρόνια.
Οι Εθελοντές και η κοινωνία ελπίζουν να αναρρώσει πλήρως ο Ερρίκος Κοκκινούλης και μαζί με τους Ελβετούς συγγενείς να ξεκινήσει η πραγματική ¨Αναγέννηση¨ και η συνέχιση του Ανθρωπιστικού και Φιλανθρωπικού έργου του. 
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία και συμπτωματική.
Ευρετήριο
Υγιή Κύτταρα = Πραγματικοί Εθελοντές
Ζωτικά Όργανα = Εθελοντικά Τμήματα
Εταιρεία = Εθελοντικός Φορέας
Ελβετοί Συγγενείς = Αρχικός Εθελοντικός Φορέας


HAMMERS PROJECT

      Think – Print

         Apparel – Shoes – Bags – Jewellery