Η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ παρουσίασε το νέο βιβλίο της Άννας Κορτέση “Νίνα η Λεμονίτα”

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον παρακολούθησαν πολλοί Λαρισαίοι που βρέθηκαν σήμερα (Τρίτη 24/10)  στο Δημοτικό θέατρο ΟΥΗΛ, την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου (παραμύθι) «Νίνα η Λεμονίτα» της Άννας Κορτέση.

loading…


Την εκδήλωση παρουσίασε η  Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ με την συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η έναρξη της εκδήλωσης που έγινε από την 6χρονη μαθήτρια της σχολής  χορού art of dance, Κατερίνα Τζάρτζα.
Την εκδήλωση χαιρέτησε εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Λαρίσης  και Τιρνάβου κ. Ιγνάτιου πατέρας Θεόφιλος ενώ παρούσα ήταν η υπεύθυνη του ορφανοτροφείου κυρία Δήμητρα Τσιτσιβά.
Το βιβλίο απόψε παρουσίασε η φιλόλογος και ειδική παιδαγωγός  Ειρήνη Τσιουμάνη ενώ αποσπάσματα του διάβασε η ραδιοφωνική παραγωγός Παναγιώτα Κεφαλιακού.
Για το βιβλίο της μίλησε φυσικά η ίδια η συγγραφέας Άννα Κορτέση η οποία για άλλη μια φορά απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου με τον μεστό και βαθιά ανθρώπινο λόγο της, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας  ΣΤΗΡΙΞΗ,  Φώτης Βακιρτζηδέλης.
Τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας.
HAMMERS PROJECT

      Think – Print

         Apparel – Shoes – Bags – Jewellery