«Πρόσκληση» : Τι θα δούμε στο 8ο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς θρίλερ – μυστηρίου

Η διαδικτυακή σειρά »Πρόσκληση», κάνει πανικό στο YouTube και φτάνει όλο και πιο κοντά στο ξετύλιγμα της ιστορίας. Είδαμε στο τέλος του 7ου επεισοδίου την ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. να ψάχνει μανιωδώς τον καθηγητή Αλέξανδρο Κέρμαν και την κόρη του Ναταλία μέσα στο εργοστάσιο υποδημάτων. Έχασαν το σχεδιάγραμμα του κτηρίου επειδή προκάλεσαν τις μεταφυσικές δυνάμεις και έτσι εγκλωβίστηκαν.

Θα τα καταφέρουν άραγε να βγουν ζωντανοί ή οι δυνάμεις είναι πιο δυνατές και θα αιχμαλωτίσουν την ομάδα;

Ομάδα Σ.Κ.Ι.Α.

Ομάδα Σ.Κ.Ι.Α , Πρόσκληση

Διαβάστε την περίληψη του 8ου Επεισοδίου :

Η ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. εξακολουθεί να περπατάει χαμένη μέσα στο μισοφωτισμένο από τους φακούς εργοστάσιο. Κάπου ανάμεσα σε τόνους σκόνης και ταλαιπωρίας, οι ισορροπίες μεταξύ των μελών της μοιάζουν να είναι κάτι παραπάνω από εύθραυστες! Παράλληλα, μια αναπάντεχη συνάντηση σ’ ένα μπαρ του υπαστυνόμου Μάκη με τον Δημήτρη Δρακόπουλο θα κινήσει την περιέργεια του πρώτου και θα αποκαλύψει ένα πρόσωπο του επιχειρηματία που ως τώρα κρατούσε καλά κρυμμένο! Την ίδια στιγμή η ομάδα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει , καταφέρνει ν’ ανακαλύψει ένα στοιχείο που ίσως την φέρει πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου!
Θα βοηθήσει άραγε το νέο στοιχείο την ομάδα να φέρει στο φως την πολυπόθητη αλήθεια ή θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο το κουβάρι της ιστορίας;
 

Έρχεται στο τέλος του μήνα το 8ο επεισόδιο της σειράς «Πρόσκληση»!!!