Angel, ο τρίποδος χιονογατούλης, ζητάει τη βοήθεια όλων μας

Ο μικρός Angel εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου με το αριστερό πίσω ποδαράκι του σπασμένο και το κόκκαλο να προβάλλει έξω από το κορμί του, ανήμπορος να κουνηθεί. Προφανώς για τον άνθρωπο που τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του, η ζωή του δεν ήταν αρκετά σημαντική ώστε να σταματήσει και να τον μεταφέρει σε κτηνίατρο.


Η φιλόζωη οικογένεια που τον βρήκε -σοκαρισμένη από την εμφάνισή του- τον περιμάζεψε και τον μετέφερε αμέσως στην κτηνιατρική κλινική Animal’s Health. Εκεί διαπιστώθηκε εκτεταμένη μόλυνση και δυστυχώς το ποδαράκι του έπρεπε να αφαιρεθεί χειρουργικά.

Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες και ο κτηνίατρος μας έδωσε λίγες ελπίδες για την ανάρρωση του μικρού γατούλη, αλλά αυτός μας απέδειξε ότι είναι πιο δυνατός. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη νοσηλευόμενος, αλλά ελπίζουμε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι πάλι γερός και δυνατός και θα μπορέσει να μεταφερθεί σε φιλοξενία.

Τα κτηνιατρικά έξοδα για την χειρουργική επέμβαση και τη νοσηλεία του Angel είναι 250€. Όποιος θα ήθελε να συνεισφέρει μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα περιστατικά των Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας, τον οποίο και διαχειρίζονται η ταμίας και η πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής του σωματείου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
BIC: PIRBGRAA
ΙΒΑΝ: GR 96 0172 6060 0056 0607 6146 857
Όνομα δικαιούχων: Παλιομάρκου Ευδοξία – Μαρία Πανογεώργου
ή εναλλακτικά στο λογαριασμό μας PayPal: [email protected]

Υπενθυμίζουμε ότι για τον Angel μπορεί όποιος θέλει να περάσει, να δει, να ρωτήσει και να ενημερωθεί για την πορεία του στην κτηνιατρική κλινική Animal’s Health – Θωμάς Γεωργιάδης, Ιωάννης Πασχαλίδης – Αγιάς 4, Λάρισα.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στη διαδικασία και να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο αυτόν τον πανέμορφο γατούλη, είτε με ΥΙΟΘΕΣΙΑ, είτε με ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, επικοινωνήσετε μαζί μας με μήνυμα στη σελίδα ή στο τηλέφωνο 6978909323 (Μαρία).

Παρακαλούμε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ για να μάθουν όλοι την ιστορία του!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
-να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
-να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
[Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

loading…


 

HAMMERS PROJECT

      Think – Print

         Apparel – Shoes – Bags – Jewellery