Γιατί ιδιωτική ασφάλεια υγείας;

Το ζήτημα της ιδιωτικής ασφάλισης δυστυχώς στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο ενώ ίσως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και την λέξη ενοχοποιημένο.

Όταν ξεκίνησε η άνθιση της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας και καθώς τη δεκαετία του ’80, το δημόσιο σύστημα υγείας φαινόταν ιδιαίτερα εύρυθμο η ιδιωτική ασφάλιση φάνταζε περιττή σε αντίθεση με σήμερα όπου μπορεί να της δοθεί ο χαρακτηρισμός  άκρως απαραίτητη.

 

Μια ιδιωτική ασφάλεια υγείας είναι η καλύτερη φροντίδα για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
Η ασφάλεια υγείας μπορεί να καλύψει από ένα ποσοστό του κόστους νοσηλείας μέχρι και το πλήρες κόστος, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών αμοιβών για ιατρούς, χειρούργους και αναισθησιολόγους συνήθως σε συνεργασία με το ταμείο δημοσίου στο οποίο ανήκει ο ασθενής ενώ λειτουργεί επικουρικά με τον ΕΟΠΥΥ, χωρίς να αποκλείονται και οι περιπτώσεις στις οποίες συμβαίνει το ανάποδο, και έτσι πληρώνονται όλα τα νοσήλια, με το λιγότερο δυνατό κόστος για τον ασφαλισμένο ενώ μπορεί κανείς να καλύψει εξολοκλήρου το υπόλοιπο κόστος της νοσοκομειακής του περίθαλψης (αμοιβές χειρούργων – αναισθησιολόγων, διαφορά δωματίου, υλικά, διαγνωστικές εξετάσεις, Φ.Π.Α. κλπ), σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Εν καιρό κρίσης και ενώ φαντάζει σχεδόν περιττό έξοδο θα λέγαμε ότι είναι άκρως απαραίτητο και προσιτό σε όλους αφού ο ασφαλιστής σας μπορεί να σας προτείνει και να σας εξασφαλίσει το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς και την οικογένεια σας αποκλειστικά στις ανάγκες σας και πάντα με το μικρότερο κόστος. 
Η ιδιωτική ασφάλιση είναι το μεγαλύτερο δώρο.
 
ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ασφαλιστικός Σύμβουλος- Πράκτορας