Η σημασία της πρόληψης

Πολλές φορές ξεκινάμε την σκέψη μας με την φράση «έλα μωρέ σε μένα θα τύχει». Η τύχη όμως είναι απρόβλεπτη και γι’ αυτό η πρώτη μας σκέψη πρέπει να είναι η λέξη «Προνοώ».

Δυστυχώς σαν ασφαλιστής καθημερινά βλέπω ανθρώπους που έρχονται, αφού τους έχει συμβεί κάποιο γεγονός, να ασφαλιστούν και ειδικά πιο αυξημένες είναι οι περιπτώσεις στα νοσοκομειακά προγράμματα. Μια νοσηλεία μπορεί να επιβαρύνει την οικογένεια με ένα αβάσταχτο κόστος ενώ μπορεί να το ελαττώσει η να το εκμηδενίσει προνοώντας με ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα.

Γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύει η χωρά μας και την έλλειψη γνώσεων οι περισσότεροι είναι διστακτικοί και εκεί είναι που πρέπει να εμπιστευτούμε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα έχει τις γνώσεις και την εμπειρία να μας μεταφέρει και να μας βοηθήσει να διαλέξουμε το ιδανικό πακέτο για εμάς και την οικογένεια μας.

Οι γονείς μας συνήθιζαν να αποταμιεύουν ένα ποσό το μήνα για παν ενδεχόμενο και τις περισσότερες φορές μας συμβουλεύουν να κάνουμε το ίδιο. Ενώ λοιπόν αυτή η πρακτική είναι σωτήρια για τα πρώτα έξοδα που συνοδεύουν ένα πρόβλημα υγείας, τις περισσότερες φορές αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα μιας ανάρρωσης, η μιας αποθεραπείας, επομένως εκτός από οικονομικά ασύμφορη αυτή η περιπέτεια υγείας γίνεται ως συνήθως και χρονοβόρα.

Αντίθετα όμως αν με τα χρήματα που θα αποταμιεύατε, επενδύσετε σε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, το οποίο αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα σε όλες τις περιπτώσεις, ό,τι κι αν συμβεί, όπου κι αν βρίσκεστε τότε με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά και να σταθείτε στα πόδια σας ακόμη πιο γρήγορα. Επιπλέον, εκτός από χρήματα ένα ιδιωτικό πρόγραμμα νοσοκομειακής κάλυψης σας βοηθά να κερδίσετε και χρόνο αφού σας παρέχει πρόσβαση σε κέντρα αποκατάστασης, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, και εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα φροντίσουν να μπορέσετε να γυρίσετε, άμεσα, στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Αυτή η πολύ καθησυχαστική σκέψη μπορεί εύκολα να γίνει πραγματικότητα επιλέγοντας ένα νοσοκομειακό, που καλύπτει τις δαπάνες στα νοσοκομεία αλλά και κάποια από τα περιφερειακά έξοδα που μπορεί να προκύψουν. Κάνοντας αυτήν την επιλογή, δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας για όλα τα πρακτικά προβλήματα και μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο στο να γίνεται καλά!

Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!!!

ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ασφαλιστικός Σύμβουλος-Πράκτορας