Βράβευση Εθελοντών ΕΟΔΥΑ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, η καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων αθλητών, φορέων, χορηγών και εθελοντών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας καθώς επίσης και η κοπή πίτας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Συλλόγου, δόθηκε επιταγή ποσού 3.201 ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία – Παράρτημα Λάρισας, από χρήματα συμμετοχών στο μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, αθλητών των Συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Οι Εθελοντές της ΕΟΔΥΑ βραβεύτηκαν για την προσφορά και την υποστήριξη που παρείχαν στις δραστηριότητες που υλοποίησε ο ΣΜΝ Λάρισας, κατά το έτος 2018. Η συμμετοχή των Εθελοντών της ΕΟΔΥΑ ήταν εντυπωσιακή και η πολυπληθέστερη όλων των Εθελοντικών ομάδων:

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Γούλα και το ΔΣ του ΣΜΝ Λάρισας, για τη βράβευση της ΕΟΔΥΑ, καθώς και για την άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη η οποία αναπτύχθηκε μεταξύ μας.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον ΣΜΝ Λάρισας για το «αθόρυβο» φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί τα τελευταία χρόνια στο Ν. Λάρισας μέσα από το Δρομικό κίνημα.

Ευχόμαστε στα μέλη του ΣΜΝ Λάρισας Καλή Χρονιά, πολλές καλές Αγωνιστικές διαδρομές, καλούς τερματισμούς χωρίς τραυματισμούς».